vardagens-dramatik_logo_alt
VKA-logga
sunset-4968704__480
VARDAGENSDRAMATIK.SE

Vi finns kvar

Precis som för de flesta andra så har vår vanliga tillvaro satts på paus den här våren. Personliga tragedier och professionella utmaningar. Varje dag går företag i konkurs och vi får oroliga frågor från er som älskar våra insatser. ”Finns ni kvar i höst, kan man beställa?” Svaret är ett klockrent; JA! Vi finns kvar och vi längtar efter att få möta er igen.
Aldrig har det blivit så tydligt som nu hur viktigt samspelet mellan organisation, team och individ är. Det gäller både med tanke på resultatet av arbetet och allas ork, både medarbetares och ledares.
Eftersom det är så osäkert vilka restriktioner som kommer att gälla i höst, så har vi konstruerat ett specialavtal där det blir lätt för dig som kund att boka om.
vd6

Du gör skillnad

Med en äldreäldre mamma som ligger på rehab för ett lårbensbrott och får covid 19 på sjukhuset trots ambitiösa skyddsåtgärder från sjukhusets sida, så blir jag i mina samtal med henne, påmind om att varje enskild professionell persons skicklighet och förmåga till förståelse och inlevelse är helt avgörande för om dan blir uthärdlig eller inte.
Det är många människor som är helt utelämnade och beroende av hjälp från andra. Vilka de yttre omständigheterna än är, så kan du göra skillnad i ditt personliga möte med patienter, brukare och arbetskamrater.
Det är inte så konstigt att våra mest beställda seminarier till hösten handlar om hållbart ledarskap samt om bemötande.

Varma Hälsningar

Catharina Nasenius

ExtraDu_Catharina-800 2

Vardagens Dramatiks Webbplats

Vardagens Kommunikationsakademis webbplats

erfarenhet
facebook twitter website