Låt dig inspireras av dom vi inspireras av!

Välkommen till föreläsning med Kerstin Dejemyr!

Under de 30 (!) år som Vardagens Dramatik har verkat på konferenser nationellt och internationellt har ett ord varit återkommande som en önskan av vår insats. Inspirera. 

Inspirera till att ta sitt arbetsgivaransvar.
Inspirera till ett aktivt medarbetarskap.
Inspirera till att våga…

Under hösten kommer vi att bjuda in personer som inspirerar oss, i vårt arbete, för att skapa ett bättre arbetsliv, en bättre värld.

Hur har deras resa sett ut?
Hur har dem påverkats som person; privat och i sin yrkesroll.

 

Om Kerstin Dejemyr

Kerstin är fd. polis som har över 25-års erfarenhet av olika roller och nivåer inom polisen. Hon har arbetat med brottsutredningar, varit strategisk verksamhetsutvecklare samt utbildat chefer och haft uppdrag som förändringsledare. Det var i samband med att hon som initiativtagare till polisens metooupprop #nödvärn först polisanmäldes för det arbete som hon hade gjort samt begränsades att aktivt arbeta med polisens egna kulturproblem som hon avslutade sin anställning.

Sedan dess arbetar hon aktivt med samma frågeställningar och syfte; att förändra för en bättre tillvaro. Hon skriver på en bok om sina polisår och erfarenheterna av metoo och driver samtidigt en podcast med syfte att myndigheter och andra samhällsaktörer ska ta sitt ansvar för ett samhälle fritt från våld. 

 

Tid och plats

Datum: 25 september 2019
Tid: 16.00 – 17.30 (vi bjuder på smörgås och kaffe/te från 15.30)
Plats: Vardagens Dramatiks kurscenter, Krukmakargatan 42, Stockholm. T-bana: Zinkensdamm

OBS! Begränsat antal platser

Fill out my online form.