Ledarskap och team, utbildning och utveckling

– för framtidens ledarskap och medarbetarskap

Vardagens Dramatik har 30 års unik erfarenhet av att utveckla ledare, chefer och medarbetare för att skapa engagerade arbetsplatser, hälsosamma arbetsklimat, attraktiva arbetsplatser och framgångsrika organisationer. Vi hjälper företag och organisationer med det interna och externa bemötandet, överallt – i Sverige och Internationellt, i stora globala företag och i små kommuner. Vi kommer till er och utbildar på plats eller så välkomnar vi er till våra trevliga lokaler på Krukmakargatan i Stockholm.

Genom Vardagens Kommunikations Akademi erbjuder vi också kompletta utbildningar online; webbkurser som riktar sig till hela organisationer, chefer och ledare eller mindre grupper, enskilda ledare, medarbetare och personer som söker nya vägar och vill utvecklas. Våra utbildningar på internet kan också användas som uppföljning och komplement till större utbildningsinsatser vi gjort på plats.

Genom professionell interaktiv utbildning med verktyg som teater, film, webbaserade utbildningar, föreläsningar och andra konsultativa insatser inspirerar vi till utveckling. 

Vi väcker starkt engagemang där både känslor och intellekt samverkar.

Skräddarsydda utbildningar

Vi skräddarsyr kompetenshöjande utbildningar och seminarier utifrån våra uppdragsgivares aktuella behov. Till dags dato har vi utbildat 150 000 människor. Det har vi gjort genom att erbjuda interaktiva kvalitetssäkrade seminarier och föreläsningar. Vi skapar också interaktiv utbildningsfilm och utbildar på webben.

Våra verktyg

Våra verktyg är interaktiv utbildning, seminarier och föreläsningar med interaktiv teater. Vi gör både enstaka insatser och genomgripande förändringsarbeten. Ofta i kombination med utbildning online, webbkurser, e-learning och film.

Våra teman

Våra teman är många och vi har färdigdesignade seminarier som vi kan specialanpassa lite, mycket eller helt och hållet. Vi kan också skapa specifika teman som handlar om just er situation och utvecklar er organisation. Här kan du läsa mer om våra olika teman >

Medvetet ledarskap och medarbetarskap

Med unika metoder byggda på vetenskap och professionell erfarenhet utbildar och utvecklar vi ledarskap för chefer genom att skapa nya upplevelser. Vi ger medarbetare och chefer en personligt integrerad erfarenhet som snabbt leder till ny kunskap, nya insikter och förhållningssätt.

Vår kompetens

Vi är psykologer, kommunikatörer, beteendevetare och skådespelare med bred kompetens och 30 års erfarenhet.

Kvalitetsäkring

Vi kvalitetssäkrar alla våra insatser. Vill du vara säker på kvalitét och resultat? Välkommen till Vardagens Dramatik.

 

Referenser

Vår lista på uppdragsgivare och referenser är jättelång.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vi tycker det är roligt med nya kontakter och är lätta att prata med.
Välkommen att höra av dig!

Klicka på knappen och fyll i vårt intresseformulär.
Eller ring oss direkt, tel: 08–84 71 32
E-post: info@vardagensdramatik.se