Utbildning för framtidens ledare, medarbetare och människor

Ledarskap, organisation och medarbetarutbildning. Vardagens Dramatik har 30 års unik erfarenhet av att utveckla ledare, chefer, medarbetare och människor för att skapa lönsam organisation, engagerade medarbetare, hälsosamt arbetsklimat och personlig utveckling. Vi hjälper företag och organisationer med det interna och externa bemötandet. Överallt – i Sverige och Internationellt, I stora globala företag och i små kommuner. Vår webbkurser och  utbildningar online riktar sig också till mindre grupper, enskilda ledare , medarbetare och personer som söker nya vägar och vill nå längre.

Skräddarsydda utbildningar

Vi skräddarsyr kompetenshöjande utbildningar och seminarier efter våra uppdragsgivares önskningar och aktuella behov. Till dags dato har vi utbildat 150 000 människor. Det har vi gjort genom att erbjuda kvalitetssäkrad utveckling, seminarier, föreläsningar och webbkurser, elearning och onlineutbildning. Vi skapar också interaktiv utbildningsfilm.

Våra verktyg

Vi utbildar på plats, våra verktyg är interaktiva seminarier och interaktiv teater, utbildningsfilm och webbkurser, onlineutbildning och e-learning. Ofta i kombination med varandra.

Våra teman

Våra teman är många och vi har färdigdesignade seminarier som vi kan specialanpassa lite, mycket eller helt och hållet. Vi skapar också specifika teman som handlar om just er situation och utvecklar er organisation.

Medvetet ledarskap

Med unik erfarenhet av att utbilda och utveckla ledarskap för chefer och ledare skapar Vardagens Dramatik interaktiva upplevelser, medvetenhet och nya kunskaper. Vi ger medarbetare och chefer en personligt integrerad erfarenhet som leder till nya insikter och förhållningssätt.

Vår kompetens

Vi är psykologer, kommunikatörer, beteendevetare och skådespelare med bred kompetens och gedigen erfarenhet.

Kvalitetsäkring

Vill du vara säker på kvalitét och resultat? Välkommen till Vardagens Dramatik.

Referenser

Vår lista på uppdragsgivare och referenser är jättelång. Här hittar du några av dem >

 

–Vad kan vi hjälpa dig med? Vi tycker det är roligt med nya kontakter och
vi är lätta att prata med. Välkommen att höra av dig!

Translate »