Shirley Clamp på bokrelease

Sitter tacksam och trött efter en lyckad bokrelease på Vardagens Dramatik. För en gångs skull var det inte interaktiv teater eller föreläsningar som ägde rum. Utan min fjärde bok som lanserades. Ändå känns det som om det är min första! De andra är ledarskapsböcker och handlar om arbetslivets psykologi. Men ”Berättelser – att somna till eller vakna av” är något helt nytt för mig. Metaforiska berättelser som ramas in av en vardag mellan SunLee, Hope, Joy och deras mamma. Självklart handlar det fortfarande om mänskliga möten. Om du läser uppmärksamt så upptäcker du att i flera av berättelserna hittar huvudpersonerna lösningar som du kan stjäla rakt av. Hur gör man t.ex när barnen (eller kanske du själv) har sett nåt otäckt på TV och inte kan somna. I berättelsen Barnförbjudet hittar du lösningen. Har du för övrigt koll på ditt skugglika lilla väsen som följer dig genom livet?

Att be Shirley Clamp läsa ur boken på releasen kanske verkade lite udda. Hon sjunger ju! Men jag visste att det skulle kännas helt rätt. Kunde bara inte ana att det skulle bli såå bra!! Tack Shirley, du gjorde det fantastiskt.

Det var precis så trångt som det ska vara på en release. Tack, från både mig och Lingxin Förlag, alla ni som var där.  Hoppas att ni får en spännande läsning i hängmattan i sommar!

Missade ni releasen? Boken finns att köpa i vår webshop och på Bokus!

Catharina