Jämställdhet i skolan

Utbildning Jämställdhet och mångfald i skolan

 

jamstalldhet-lika-villkor-i-skolan-med_vardagensdramatik.se_Utbildning om Jämställdhet i Skolan, vi skapar ny kompetens och utveckling genom interaktiva seminarier. Jämställdhet är ett av våra viktigaste ämnen. Vardagens Dramatik har 25 års unik erfarenhet av att utveckla verksamheter och grupper. Vi ger anpassad och aktuell utbildning, gör enstaka eller längre insatser på plats. Vårt arbete är kvalitetssäkrat.
Våra utbildningsverktyg är flera; interaktiva seminarier, föreläsningar, film och/eller webbkurser. Ofta i kombination med varandra.

Vardagens Dramatik ger interaktiva upplevelser, medvetenhet och nya kunskaper. Personligt integrerade erfarenheter som leder till nya insikter och förhållningssätt. Inspiration till förändring!

Vill du vara säker på kvalitét och resultat? Vi skapar unika utbildningar för att utifrån aktuella behov skapa bästa möjliga resultat. Vi utbildar på plats. Våra medarbetare är psykologer, kommunikatörer, beteendevetare och skådespelare med hög kompetens och gedigen erfarenhet. Våra verksamheter och resultat är kvalitétssäkrade.

Välkommen till oss på Vardagens Dramatik.

Här hittar du några av våra uppdragsgivare, våra referenser >>

 

kontakt

VARDAGENS DRAMATIK AB
Adress: Krukmakargatan 42, 117 26 Stockholm
Telefon: 08-84 71 32
E-post: info@vardagensdramatik.se