Konflikthantering

Verktyg för konflikthantering och konfliktlösning.

konflikthantering-vardagens-dramatik-interaktiv-utbildning-teater-filmVardagens Dramatik har 25 års erfarenhet av att utbilda arbetsgrupper, ledare, medarbetare och organisationer. Vi använder oss av unika metoder och interaktiva seminarier som ger kvalitetssäkrade resultat. Vi är psykologer, erfarna kommunikatörer och skådespelare med gedigen utbildning för utveckling och utbildning när det gäller svåra konflikter och samtal.
Vardagens Dramatik har över 20 års unik erfarenhet inom konfliktlösning, ledarskap, medarbetarskap, jämställdhet och mångfald. Ämnen som ofta hänger samman; där det ena så att säga leder till det andra.

Att ge effektiva och fördjupande verktyg för konfliktlösning är ett av våra viktigaste uppdrag. Vår utbildande insatser vänder sig till olika målgrupper, till ledare och chefer, medarbetare, mindre team och arbetsplatser till stora organisationer.

Utbildnings och informationsfilm är en del i vår kompetens. Vi gör delar av eller hela produktioner. Från manusarbete till färdig film / video.

Vi har bland många andra uppdrag haft förmånen att ge ett av våra seminarium ”Gender in Military Operation” för deltagaren från Afrika, Australien och Europa.
Idag är Gender Based Violence en strategi i många konflikter och krig. Både män och kvinnor är utsatta. Då är konfliktlösning och konflikthantering livsavgörande.

Välkommen att kontakta oss med frågor och för mer information.

Här hittar du några av våra uppdragsgivare , våra referenser >>

VARDAGENS DRAMATIK AB
Adress: Krukmakargatan 42, 117 26 Stockholm
Telefon: 08-84 71 32
E-post: info@vardagensdramatik.se

 

utbildning-kurs-ledarskap-chef-vardagens-dramatik-erfarenhet
seminarie-om-gender-war-våld-med-vardagens-dramatik

Vardagens Dramatik is a Swedish based company with 25 years of unique experience in educations. We educate organisations and workgroups. We have special and specific qualification in conflict resolution, leadership, gender, equality and diversity. Our main subjects.

We do interactive seminaries, work-shops and symposiums. We also make interactive educational films.

Welcome to contact us!

VARDAGENS DRAMATIK
Mail: info@vardagensdramatik.se
Phone: +46 (0)8-84 71 32
Stockholm, Sweden

utbildning-kurs-ledarskap-chef-vardagens-dramatik-erfarenhet