Röster om våra seminarier

Fantastiskt % både användbart och roligt!

Fantastiskt. Jag är djupt imponerad. Timmarna flög.

Illustrerade väldigt väl betydelsen av att kommunicera, av öppenhet och medinflytande och en miljö med högt till tak för att få en effektiv organisation.

Intressant och inspirerande. Roligt med kompetensutveckling som tar sikte på samspelet i en grupp och inte på sakkunskap. Det är ju så mycket av vårt arbete som handlar om att få en grupp att fungera.

Jättekul! Och lärorikt. Duktiga skådespelare. Ta gärna hit dem igen!

Mkt bra! Gav energi, inspiration och lite magknip. Kul att det blev diskussion även mellan oss. Kopplade också bra till det som lärs ut under projektledarutbildningen.

Otroligt bra! Kul, engagerande, viktigt och lärorikt. De var både duktiga och hade anpassat kontexten till oss. Kan inte bli bättre.

Ovanligt användbart och verklighetsnära.

Starka gestaltningsprestationer som verkligen får oss att känna för karaktärerna, som var verklighetsanknutna och som berörde och engagerade starkt. Bravo bravura!

Veckans bästa inslag. Svårt att komma på något som skulle kunna bli bättre, möjligen hade vi kunnat delats upp på två pass med mindre grupper.

Veckans höjdpunkt! Kunde blivit vad som helst, men gruppen var otroligt skicklig och proffsig. Gav väldigt mycket kunskap och igenkänning % och var (tror jag) gemenskapande för oss! Mycket pedagogiskt skickligt upplagt och genomfört!